DSpace

Особливості гастрономічного туризму як перспективного напряму розвитку регіонів країни: сучасний стан та проблеми становлення

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Макар, Вікторія Ростиславівна
dc.date.accessioned 2024-11-29T13:09:49Z
dc.date.available 2024-11-29T13:09:49Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Макар В. Р. «Особливості гастрономічного туризму як перспективного напряму розвитку регіонів країни: сучасний стан та проблеми становлення». Кваліфікаційна робота за спеціальністю 242 Туризм. Львів: ЛНУП, 2024. 84 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1887
dc.description 242 Туризм uk_UA
dc.description.abstract АНОТАЦІЯ У кваліфікаційній роботі розглянуто сутність та зміст основних понять у гастрономічному туризмі, його структурні зв’язки з іншими видами туристичної діяльності, описано особливості розвитку та класифікацію гастрономічного туризму. Подано методичні аспекти досліджень гастрономічного туризму, його різновидів та основних напрямків розвитку. Проаналізовано діяльність гастрономічного туризму, особливості розвитку гастрономічних турів в Україні та за її межами, також у кваліфікаційній роботі продемонстровано карту гастрономічних фестивалів світу та кулінарних особливостей по областях України. Наведено напрямки розвитку гастрономічного туризму в Україні та визначено найбільш привабливі об’єкти гастрономічного туризму. На основі результатів досліджень визначено актуальні проблеми становлення та розвитку гастрономічного туризму в Україні, визначено нові можливості та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні. ANNOTATION The qualification work considers the essence and content of the basic concepts in gastronomic tourism, its structural links with other types of tourism activities, describes the peculiarities of development and classification of gastronomic tourism. The methodological aspects of research on gastronomic tourism, its types and main directions of development are presented. The activities of gastronomic tourism, the peculiarities of the development of gastronomic tours in Ukraine and abroad are analyzed, and the qualification work also shows a map of gastronomic festivals of the world and culinary features in the regions of Ukraine. The directions of development of astronomical tourism in Ukraine are presented and the most attractive objects of gastronomic tourism are identified. Based on the results of the research, the actual problems of formation and development of gastronomic tourism in Ukraine are identified, new opportunities and prospects for the development of gastronomic tourism in Ukraine are determined. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject гастрономія, , ,, . uk_UA
dc.subject gastronomy, , , , uk_UA
dc.subject гастрономічний фестиваль uk_UA
dc.subject gastronomic festival uk_UA
dc.subject гастрономічний туризм uk_UA
dc.subject gastronomic tourism uk_UA
dc.subject кулінарний майстерклас uk_UA
dc.subject culinary master class uk_UA
dc.subject гастрономічний тур uk_UA
dc.subject gastronomic tour uk_UA
dc.title Особливості гастрономічного туризму як перспективного напряму розвитку регіонів країни: сучасний стан та проблеми становлення uk_UA
dc.title.alternative Features of gastronomic tourism as a promising direction for regional development: current state and challenges in development uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу