Короткий опис(реферат):
У вступі показано, що якість температурного контролю обумовлює успіх
процесу випікання хліба, подано короткий опис різних типів
термоперетворювачів.
В першому розділі подано обгрунтування необхідності розроблення
первинних перетворювачів температури для автоматизованих систем
хлібопекарного виробництв, типи термоперетворювачів.
В другому розділі проаналізовано похибки вимірювання температури,
досліджено динамічні властивості термоперетворювачів, розроблено узагальнену
математичну модель термоперетворювача, досліджено термометричні та
конструктивні матеріали для виготовлення термоперетворювачів.
У третьому розділі здійснено вибір методу вимірювання температури,
мінімізовано методичну похибку вимірювання, обумовлену впливом теплообміну
випромінюванням та обумовлену теплообміном через теплопровідність, подано
методику розроблення конструкції термоперетворювача, способи встановлення
термоперетворювачів на технологічних об’єктах, розраховано захисну арматуру
та надійність термоперетворювача.
У четвертому розділі розроблені заходи з охорони праці і навколишнього
середовища. У п’ятому розділі розраховано економічну ефективність від
впровадження розроблених конструкцій термоперетворювачів.
На підставі виконаної роботи зроблено відповідні висновки.