Короткий опис(реферат):
Розглянуто актуальні питання раціоналізації обліку промислової
переробки сільськогосподарської продукції. Здійснено оцінку операційної
діяльності досліджуваного, вивчено організаційні засади системи обліку у
підприємстві, розглянуто основні методичні підходи організації первинного та
зведеного, синтетичного і аналітичного обліку промислової переробки
сільськогосподарської продукції, представлено методику обчислення
собівартості заморожених ягід. Розроблено методичні підходи та практичні
рекомендації щодо поліпшення обліково-аналітичного забезпечення управління
процесом переробки сільськогосподарської продукції. Розглянуто варіанти
обліку витрат промислового виробництва в процесі операційної діяльності
підприємств, запропоновано підходи до формування управлінської звітності у
сфері пееробки ягід, виокремлено організаційні рішення облікових завдань
бізнес-процесів промислової переробки ягід.