DSpace

Особливості формування врожайності та поживної цінності ріпаку озимого залежно від сорту

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сворак, Марія Любомирівна
dc.date.accessioned 2024-04-07T19:11:13Z
dc.date.available 2024-04-07T19:11:13Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Сворак М.Л. Особливості формування врожайності та поживної цінності ріпаку озимого залежно від сорту. Кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 84 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1296
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Вивчалася продуктивність і поживність зерна ріпаку озимого різних сортів. Встановлено, що вирощування на дерново-підзолистих поверхнево-оглеєних ґрунтах ріпаку озимого сортів Дембо і Нельсон дозволяє одержувати високі врожаї зерна. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Нельсон показав кращі результати, ніж сорт Дембо. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject урожай uk_UA
dc.subject harvest uk_UA
dc.subject поживність uk_UA
dc.subject nutrition uk_UA
dc.subject сорт uk_UA
dc.subject variety uk_UA
dc.subject ріпак озимий uk_UA
dc.subject winter rape uk_UA
dc.title Особливості формування врожайності та поживної цінності ріпаку озимого залежно від сорту uk_UA
dc.title.alternative Features of yield formation and nutritional value of winter rape depending on the variety uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу