Репозиторий Dspace

Вплив сортових особливостей на урожайність і поживність зерна гороху польового

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ціцюра, Руслан Богданович
dc.date.accessioned 2024-04-07T18:30:58Z
dc.date.available 2024-04-07T18:30:58Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Ціцюра Р. Б. Вплив сортових особливостей на урожайність і поживність зерна гороху польового. Дубляни, 2024 р. 88 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1290
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Як свідчать дослідження у 2022-2023 році горох польовий сорту Фундатор мав більшу довжину стебла, кількість бобів на рослинах і кількість зерен у бобі, порівняно з сортом Древлянська. Також він характеризувався вищою масою зерна на рослинах та масою 1000 зерен. У зерні сорту Фундатор вміст протеїну, білку і безазотистих екстрактивних речовин у сухій речовині був більшим, ніж в сорту Древлянська, а клітковини і золи ‒ меншим. Вміст кормових одиниць у зерні гороху польового сорту Фундатор також перевищував сорт Древлянська. Вміст обмінної енергії та кількістю енергетичних кормових одиниць у зерні сорту Фундатор були вищими, ніж у сорту Древлянська. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject горох польовий uk_UA
dc.subject field peas uk_UA
dc.subject урожайність uk_UA
dc.subject productivity uk_UA
dc.subject поживність зерна uk_UA
dc.subject grain nutrition uk_UA
dc.title Вплив сортових особливостей на урожайність і поживність зерна гороху польового uk_UA
dc.title.alternative The influence of varietal characteristics on yield and nutrition of field pea grain uk_UA
dc.type Other uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись