DSpace_

Формування урожайності і поживної цінності зерна жита озимого залежно від гібридних особливостей

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Помажак, Юрій Ярославович
dc.date.accessioned 2024-04-07T18:26:34Z
dc.date.available 2024-04-07T18:26:34Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Помажак Ю.Я. Формування урожайності і поживної цінності зерна жита озимого залежно від гібридних особливостей. Дубляни, 2024 р. 89 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1289
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота виконана у 2022-2023 році на двох гібридах озимого жита. Встановлено, що на підзолисто-дернових ґрунтах гібрид озимого жита Вінетто характеризувався вищою густотою стояння рослин та довжиною колосу, а гібрид ЗУ Коссані ‒ більшою висотою рослин. Зерно гібриду Вінетто мало на 0,4 % більшу кількість сухої речовини за рахунок вищого вмісту білку, жиру і беазотистих екстрактивних речовин, а зерно гібриду ЗУ Коссані відзначалось вищим вмістом клітковини та золи. Загалом зерно озимого жита Вінетто характеризувалось вищою загальною та енергетичною поживністю, а сам гібрид більшим виходом кормових одиниць і перетравного протеїну, а також вищою енергетичною й економічною ефективністю. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львіський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject жито uk_UA
dc.subject rye uk_UA
dc.subject урожайність uk_UA
dc.subject productivity uk_UA
dc.subject поживність зерна uk_UA
dc.subject grain nutrition uk_UA
dc.title Формування урожайності і поживної цінності зерна жита озимого залежно від гібридних особливостей uk_UA
dc.title.alternative Formation of yield and nutritional value of winter rye grain depending on hybrid features uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу