DSpace_

Урожайність і поживна цінність листостеблової маси сортів люцерни посівної

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Максімов, Олег Олександрович
dc.date.accessioned 2024-04-07T18:21:20Z
dc.date.available 2024-04-07T18:21:20Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Максімов О. О. Урожайність і поживна цінність листостеблової маси сортів люцерни посівної. Дубляни, 2024 р. 90 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1288
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Об’єктом досліджень була листостеблова маса люцерни, яку вивчали на предмет продуктивності та поживності, для чого аналізували її хімічний склад. І як показали лабораторні дослідження стеблостій люцерни сорту Крено містить більше сухої речовини, сирих протеїну, жиру, золи, а також безазотистих екстрактивних речовин, а сорту Раміна ‒ сирої клітковини. Продуктивність листостеблової маси у сорту Крено на 11,1 % була більшою, ніж у сорту Раміна і за два роки вирощування дозволила отримати на 13,4 % більше урожаю. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львіський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject урожайність uk_UA
dc.subject yield uk_UA
dc.subject поживність uk_UA
dc.subject nutrition uk_UA
dc.subject листостеблова маса люцерни uk_UA
dc.subject leaf mass of alfalfa uk_UA
dc.title Урожайність і поживна цінність листостеблової маси сортів люцерни посівної uk_UA
dc.title.alternative Yield and nutritional value of leaf mass of alfalfa seed varieties uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу