DSpace_

Вивчення гібридних особливостей формування урожайності та поживної цінності зерна ячменю озимого

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Куцик, Тарас Вікторович
dc.date.accessioned 2024-04-07T18:16:42Z
dc.date.available 2024-04-07T18:16:42Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Куцик Т. В. Вивчення гібридних особливостей формування урожайності та поживної цінності зерна ячменю озимого. Дубляни, 2024 р. 85 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1287
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Відзначено сприятливий вплив ґрунтових та гідротермічних умов 2022-2023 рр. на вирощування гібридів ячменю озимого СИ Комет і Галатіон. При цьому встановлено, що рослини гібриду СИ Комет за цих умов відрізнялись більшою висотою, а рослини гібриду Галатіон довшим колосом, кількістю колосків і вищим коефіцієнтом продуктивного кущіння. Зерно ячменю озимого гібриду Галатіон характеризувалось вищим вмістом сухої речовини і в ній більшою кількістю білку, жиру та безазотистих екстрактивних речовин. У зерні гібриду СИ Комет в сухій речовині був більшим вміст клітковини. Вирощування гібриду ячменю озимого Галатіон збільшує вихід кормових одиниць, перетравного протеїну та кормо-протеїнових одиниць з га посівів. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львіський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject ячмінь озимий uk_UA
dc.subject winter barley uk_UA
dc.subject урожайність uk_UA
dc.subject productivity uk_UA
dc.subject поживність зерна uk_UA
dc.subject grain nutrition uk_UA
dc.title Вивчення гібридних особливостей формування урожайності та поживної цінності зерна ячменю озимого uk_UA
dc.title.alternative Study of hybrid features of yield formation and nutritional value of winter barley grain uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу