DSpace

Продуктивність і поживність пшеничної соломи залежно від сортових особливостей.

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Креховецький, Микола Дмитрович
dc.date.accessioned 2024-04-07T18:11:34Z
dc.date.available 2024-04-07T18:11:34Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Креховецький М. Д. Продуктивність і поживність пшеничної соломи залежно від сортових особливостей. Дубляни, 2024 р. 89 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1286
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі показано, що вирощування на чорноземах опідзолених сортів озимої пшениці сприяє їх росту і розвитку. Валовий збір пшеничної соломи сорту Агота на 5,8 % перевищував обсяги її збору в сорту Леммі. Встановлено, що солома сорту Агота відзначається більшим вмістом сухої речовини, сирого протеїну, сирого жиру, сирої золи, білку і безазотистих екстрактивних речовин, ніж сорт Леммі. Тоді як солома сорту Леммі характеризувалась більшою кількістю сирої клітковини. Відповідно це вплинуло на фактичне жировідкладання в організмі тварин, яке було зумовлено на 5,3 % більшою кількістю кормових одиниць у складі соломи сорту Агота. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львіський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject озима пшениця uk_UA
dc.subject winter wheat, uk_UA
dc.subject солома uk_UA
dc.subject straw uk_UA
dc.subject урожайність uk_UA
dc.subject productivity uk_UA
dc.subject поживність uk_UA
dc.subject nutrition uk_UA
dc.title Продуктивність і поживність пшеничної соломи залежно від сортових особливостей. uk_UA
dc.title.alternative Productivity and nutrition of wheat straw depending on varietal characteristics uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу