DSpace

Розробка програмованого засобу для дослідження якості продукції овочівництва на базі платформи LabVIEW

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бурий, Тарас Юрійович
dc.date.accessioned 2024-02-06T16:14:34Z
dc.date.available 2024-02-06T16:14:34Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Розробка програмованого засобу для дослідження якості продукції овочівництва на базі платформи LabVIEW. Бурий Т.Ю. Кафедра інформаційних технологій – Дубляни, Львівський НУП, 2024. Кваліфікаційна робота: 72 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1005
dc.description Спеціальність 126 «Інформаційні системи та технології» uk_UA
dc.description.abstract Виконано аналіз стану дослідження якості продукції овочівництва в контексті економічної безпеки країни. Охарактеризовано інформаційні системи та технології для дослідження якості продукції. Сформульовано завдання кваліфікаційної роботи. Здійснено електричне та математичне моделювання дослідження якості продукції, що дозволяє зробити сигнал об`єктом вивчення і розрахунків. Здійснено аналіз даних імітансу - комплексної величини, що визначає взаємодію між амплітудою і фазою в періодичному процесі в електричному колі, яке створено дією тестового сигналу на об’єкт оцінювання якості. Імітанс модельної рідини, такої як овочевий сік, виміряно та обчислено шляхом створення тестового сигналу, який є змінною напругою. Проаналізовано методи вимірювання імітансу, зокрема вимірювання імітансу через комплексну потужність, обчислення імітансу за допомогою рівняння Ейлера та перетворення Фур’є. Обґрунтовано доцільність використання LabVIEW у інформаційній технології створення віртуальних приладів для рохробки ефективної системи управління, контролю та передачі даних. Створено віртуальний прилад для контролю вмісту важких металів в овочевому соці, що базується на платформі LabVIEW із залученням блоку NI USB 6009. Здійснено програмну реалізацію вимірювання імітансу через комплексну потужність, за допомогою рівняння Ейлера, з використанням перетворення Фур’є та дискретного перетворення Фур'є для вимірювання імітансу. Розроблено заходи із охорони праці та безпека у надзвичайних ситуаціях. Визначено ефективність від використання віртуальних приладів для контролю вмісту важких металів. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject розробка uk_UA
dc.subject development uk_UA
dc.subject програмований засіб uk_UA
dc.subject programmable tool uk_UA
dc.subject дослідження якості uk_UA
dc.subject quality research uk_UA
dc.subject продукція uk_UA
dc.subject product uk_UA
dc.subject LabVIEW uk_UA
dc.subject LabVIEW uk_UA
dc.title Розробка програмованого засобу для дослідження якості продукції овочівництва на базі платформи LabVIEW uk_UA
dc.title.alternative Development of a programmable tool for researching the quality of vegetable production based on the LabVIEW platform uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу