Короткий опис(реферат):
Проаналізовано сучасний стан копчення м’ясної продукції. Виконано
аналіз видів копчення м’ясної продукції. Подано вимоги до обладнання для
копчення м’ясної продукції. Наведено особливості автоматизації процесу
копчення м’ясної продукції.
Здійснено обґрунтування доцільності автоматизації процесу копчення
м’ясної продукції. Виконана розробка функціональної схеми системи
автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Здійснено вибір засобів для
системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції.
Розроблена схема конструкції системи автоматизації процесу копчення
м’ясної продукції . Подано особливості збирання та опис системи автоматизації
процесу копчення м’ясної продукції. Запропоновано алгоритми та написано
коди для підключення системи до Інтернету та до AWS Mobile Hub.
Розроблено заходи із охорони праці. Виконано розрахунок економічної
ефективності від автоматизації процесу копчення м’ясної продукції.