DSpace_

Інтенсивність накопичення важких металів овочами в умовах закритого грунту

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Петросюк, Денис Тарасович
dc.date.accessioned 2024-02-06T08:30:29Z
dc.date.available 2024-02-06T08:30:29Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Петросюк Д.Т. Інтенсивність накопичення важких металів овочами в умовах закритого грунту. Кваліфікаційна робота. Кафедра екології. Дубляни, Львівський НУП, 2024.66 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/989
dc.description Спеціальність 101 «Екологія». uk_UA
dc.description.abstract Вивчено накопичення важких металів (свинець, кадмій, цинк, мідь) у овочах, вирощених в умовах закритого грунту. Встановлено, що всі досліджені овочі закритого грунту (червоний перець, помідори, огірки, цибуля) містили важкі метали (свинець, кадмій, цинк, мідь) у концентрації меншій за ГДК. У розрізі окремих видів овочів високу акумулюючу здатність по відношенню до свинцю, кадмію та цинку демонстрував червоний перець, а до міді – цибуля. Коефіцієнт небезпеки важких металів у овочах не перевищував граничний поріг 1,0. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject овочі, червоний перець, помідори, огірки, цибуля, свинець, кадмій, цинк, мідь, концентрація, коефіцієнт небезпеки uk_UA
dc.subject vegetables, red pepper, tomatoes, cucumbers, onions, lead, cadmium, zinc, copper, concentration, hazard factor uk_UA
dc.title Інтенсивність накопичення важких металів овочами в умовах закритого грунту uk_UA
dc.title.alternative Intensity of accumulation of heavy metals by vegetables in closed ground conditions uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу