Repozytorium DSpace

Стан, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії в Україні

Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.author Андрушко, Мар’яна Олегівна
dc.date.accessioned 2024-02-05T14:49:56Z
dc.date.available 2024-02-05T14:49:56Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Андрушко М. О. Стан, проблеми та перспективи розвитку готельноресторанної індустрії в Україні. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 242 Туризм. Львів: ЛНУП, 2023. 79 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/975
dc.description 242 Туризм uk_UA
dc.description.abstract У роботі розглянуто теоретико-методичні засади та основні поняття готельно-ресторанної індустрії, загальну характеристику готельно-ресторанного бізнесу в Україні та формування туристичних послуг і основні завдання готельно-ресторанної сфери, також у роботі описано методику дослідження та оцінки готельно-ресторанної індустрії. Проаналізовано діяльності готельно-ресторанного бізнесу в Україні, надано оцінку сучасного стану та розвитку засобів розміщення готельно-ресторанних закладів в Україні. Також у роботі проаналізовано динаміку та можливості розвитку готельно-ресторанної індустрії в Україні, рентабельність діяльності та частка збиткових готельно-ресторанних суб’єктів господарювання, визначено вплив готельно-ресторанної індустрії на стан охорони навколишнього середовища. На основі результатів дослідження визначнено актуальні проблеми та перспективи розвитку ринку готельно-ресторанної індустрії в Україні, зазначено роль використання інновацій в готельно-ресторанному бізнесі для підвищення конкурентоздатності на ринку туристичних послуг. The paper considers the theoretical and methodological foundations and basic concepts of the hotel and restaurant industry, the general characteristics of the hotel and restaurant business in Ukraine and the formation of tourist services and the main tasks of the hotel and restaurant sector, and also describes the methodology for researching and evaluating the hotel and restaurant industry. The activities of the hotel and restaurant business in Ukraine are analyzed, the current state and development of hotel and restaurant accommodation facilities in Ukraine are assessed. The paper also analyzes the dynamics and opportunities for the development of the hotel and restaurant industry in Ukraine, the profitability of activities and the share of unprofitable hotel and restaurant entities, and the impact of the hotel and restaurant industry on the state of environmental protection. Based on the results of the study, the current problems and prospects for the development of the hotel and restaurant industry market in Ukraine are identified, the role of using innovations in the hotel and restaurant business to increase competitiveness in the market of tourist services is indicated. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject засоби розміщення uk_UA
dc.subject accommodation facilities uk_UA
dc.subject туристичні послуги uk_UA
dc.subject tourist services uk_UA
dc.subject готельно-ресторанний бізнес uk_UA
dc.subject hotel and restaurant business uk_UA
dc.subject готельно-ресторанна індустрія uk_UA
dc.subject hotel and restaurant industry uk_UA
dc.title Стан, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії в Україні uk_UA
dc.title.alternative The state, problems and prospects of development of the hotel and restaurant industry in Ukraine uk_UA
dc.type Other uk_UA


Pliki tej pozycji

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Szukaj w DSpace


Szukanie zaawansowane

Przeglądaj

Moje konto