Репозиторий Dspace
Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника
Войти
українська
English
русский
polski
Главная
→
Кваліфікаційні роботи студентів / Qualification Works of Students
→
ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника
Петрів, Андрій Михайлович
URI:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683
Дата:
2023
Аннотации:
Обґрунтовано технологічні процеси обробки молочної сировини при виробництві кисломолочних продуктів. Здійснено модернізацію заквасочника, зокрема мийної головки, що покращить ефективність роботи даної машини.
Описание:
Спеціальність 208 "Агроінженерія"
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
Petriv_bak.pdf
Размер:
607.3Kb
Формат:
PDF
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Расширенный поиск
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация