dc.contributor.author |
Петрів, Андрій Михайлович |
|
dc.date.accessioned |
2023-06-25T22:33:26Z |
|
dc.date.available |
2023-06-25T22:33:26Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Петрів А.М. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника : дипломний проєкт. Львів, 2023. 50с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683 |
|
dc.description |
Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Обґрунтовано технологічні процеси обробки молочної сировини при виробництві кисломолочних продуктів.
Здійснено модернізацію заквасочника, зокрема мийної головки, що покращить ефективність роботи даної машини. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
uk_UA |
dc.subject |
молоко |
uk_UA |
dc.subject |
milk |
uk_UA |
dc.subject |
заквасочник |
uk_UA |
dc.subject |
leaven |
uk_UA |
dc.subject |
кисломолочні продукти |
uk_UA |
dc.subject |
fermented milk products |
uk_UA |
dc.title |
Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Increasing the efficiency of the technological process of processing dairy raw materials using a modernized fermenter |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |