DSpace_

Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Петрів, Андрій Михайлович
dc.date.accessioned 2023-06-25T22:33:26Z
dc.date.available 2023-06-25T22:33:26Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Петрів А.М. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника : дипломний проєкт. Львів, 2023. 50с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683
dc.description Спеціальність 208 "Агроінженерія" uk_UA
dc.description.abstract Обґрунтовано технологічні процеси обробки молочної сировини при виробництві кисломолочних продуктів. Здійснено модернізацію заквасочника, зокрема мийної головки, що покращить ефективність роботи даної машини. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ uk_UA
dc.subject молоко uk_UA
dc.subject milk uk_UA
dc.subject заквасочник uk_UA
dc.subject leaven uk_UA
dc.subject кисломолочні продукти uk_UA
dc.subject fermented milk products uk_UA
dc.title Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника uk_UA
dc.title.alternative Increasing the efficiency of the technological process of processing dairy raw materials using a modernized fermenter uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу