DSpace

Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Клімаш, Артем Олексійович
dc.date.accessioned 2023-06-25T22:27:18Z
dc.date.available 2023-06-25T22:27:18Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Клімаш А.О. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача : дипломний проєкт. Львів, 2023. 56с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/681
dc.description Спеціальність 208 "Агроінженерія" uk_UA
dc.description.abstract Обґрунтовано технологічні процеси обробки мясної сировини для виробництва ковбасних виробів. Здійснено модернізацію фаршезмішувача, зокрема розрахунок технологічних, конструктивних, кінематичних та інші параметрів. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ uk_UA
dc.subject м’ясо uk_UA
dc.subject meat uk_UA
dc.subject фарш uk_UA
dc.subject stuffing uk_UA
dc.subject фаршезмішувач uk_UA
dc.subject stuffing mixer uk_UA
dc.title Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача uk_UA
dc.title.alternative Increasing the efficiency of the technological process of raw meat processing with the use of a modernized minced meat mixer uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу