dc.contributor.author |
Клімаш, Артем Олексійович |
|
dc.date.accessioned |
2023-06-25T22:27:18Z |
|
dc.date.available |
2023-06-25T22:27:18Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Клімаш А.О. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача : дипломний проєкт. Львів, 2023. 56с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/681 |
|
dc.description |
Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Обґрунтовано технологічні процеси обробки мясної сировини для виробництва ковбасних виробів.
Здійснено модернізацію фаршезмішувача, зокрема розрахунок технологічних, конструктивних, кінематичних та інші параметрів. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
uk_UA |
dc.subject |
м’ясо |
uk_UA |
dc.subject |
meat |
uk_UA |
dc.subject |
фарш |
uk_UA |
dc.subject |
stuffing |
uk_UA |
dc.subject |
фаршезмішувач |
uk_UA |
dc.subject |
stuffing mixer |
uk_UA |
dc.title |
Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Increasing the efficiency of the technological process of raw meat processing with the use of a modernized minced meat mixer |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |