Repozytorium DSpace
Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача
Zaloguj
українська
English
русский
polski
Strona główna DSpace
→
Кваліфікаційні роботи студентів / Qualification Works of Students
→
ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree
→
Zobacz pozycję
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача
Клімаш, Артем Олексійович
URI:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/681
Data:
2023
Streszczenie:
Обґрунтовано технологічні процеси обробки мясної сировини для виробництва ковбасних виробів. Здійснено модернізацію фаршезмішувача, зокрема розрахунок технологічних, конструктивних, кінематичних та інші параметрів.
Opis:
Спеціальність 208 "Агроінженерія"
Pokaż pełny rekord
Pliki tej pozycji
Nazwa:
Klimach_bak.pdf
Rozmiar:
674.1KB
Format:
PDF
Oglądaj/
Open
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree
Szukaj w DSpace
Szukaj w DSpace
W tej kolekcji
Szukanie zaawansowane
Przeglądaj
Całe DSpace
Zbiory i kolekcje
Daty wydania
Autorzy
Tytuły
Tematy
Ta kolekcja
Daty wydania
Autorzy
Tytuły
Tematy
Moje konto
Zaloguj
Zarejestruj