dc.contributor.author |
Жидачевський, Володимир Андрійович |
|
dc.date.accessioned |
2023-06-25T22:24:13Z |
|
dc.date.available |
2023-06-25T22:24:13Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Жидачевський В.А. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120 : дипломний проєкт. Львів, 2023. 59с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/680 |
|
dc.description |
Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Обґрунтовано технологічні процеси обробки м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів.
Здійснено модернізацію вовчка, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
uk_UA |
dc.subject |
м’ясна сировина |
uk_UA |
dc.subject |
raw meat |
uk_UA |
dc.subject |
ковбасні вироби |
uk_UA |
dc.subject |
sausage products |
uk_UA |
dc.subject |
вовчок |
uk_UA |
dc.subject |
dormouse |
uk_UA |
dc.title |
Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120 |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Increasing the efficiency of the technological process of processing meat raw materials using the modernized wolf K6-FVP-120 |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |