Repozytorium DSpace
Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120
Zaloguj
українська
English
русский
polski
Strona główna DSpace
→
Кваліфікаційні роботи студентів / Qualification Works of Students
→
ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree
→
Zobacz pozycję
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120
Жидачевський, Володимир Андрійович
URI:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/680
Data:
2023
Streszczenie:
Обґрунтовано технологічні процеси обробки м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів. Здійснено модернізацію вовчка, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів.
Opis:
Спеціальність 208 "Агроінженерія"
Pokaż pełny rekord
Pliki tej pozycji
Nazwa:
Gudachеvskuy_bak.pdf
Rozmiar:
1.366MB
Format:
PDF
Oglądaj/
Open
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree
Szukaj w DSpace
Szukaj w DSpace
W tej kolekcji
Szukanie zaawansowane
Przeglądaj
Całe DSpace
Zbiory i kolekcje
Daty wydania
Autorzy
Tytuły
Tematy
Ta kolekcja
Daty wydania
Autorzy
Tytuły
Tematy
Moje konto
Zaloguj
Zarejestruj