Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Жидачевський, Володимир Андрійович | |
dc.date.accessioned | 2023-06-25T22:24:13Z | |
dc.date.available | 2023-06-25T22:24:13Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Жидачевський В.А. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120 : дипломний проєкт. Львів, 2023. 59с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/680 | |
dc.description | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Обґрунтовано технологічні процеси обробки м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів. Здійснено модернізацію вовчка, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ | uk_UA |
dc.subject | м’ясна сировина | uk_UA |
dc.subject | raw meat | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.subject | sausage products | uk_UA |
dc.subject | вовчок | uk_UA |
dc.subject | dormouse | uk_UA |
dc.title | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120 | uk_UA |
dc.title.alternative | Increasing the efficiency of the technological process of processing meat raw materials using the modernized wolf K6-FVP-120 | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |