DSpace_

Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Жидачевський, Володимир Андрійович
dc.date.accessioned 2023-06-25T22:24:13Z
dc.date.available 2023-06-25T22:24:13Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Жидачевський В.А. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120 : дипломний проєкт. Львів, 2023. 59с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/680
dc.description Спеціальність 208 "Агроінженерія" uk_UA
dc.description.abstract Обґрунтовано технологічні процеси обробки м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів. Здійснено модернізацію вовчка, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ uk_UA
dc.subject м’ясна сировина uk_UA
dc.subject raw meat uk_UA
dc.subject ковбасні вироби uk_UA
dc.subject sausage products uk_UA
dc.subject вовчок uk_UA
dc.subject dormouse uk_UA
dc.title Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120 uk_UA
dc.title.alternative Increasing the efficiency of the technological process of processing meat raw materials using the modernized wolf K6-FVP-120 uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу