DSpace
Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120
Ввійти
українська
English
русский
polski
Головна сторінка Репозитарію ЛНУП
→
Кваліфікаційні роботи студентів / Qualification Works of Students
→
ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120
Жидачевський, Володимир Андрійович
URI:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/680
Дата:
2023
Короткий опис(реферат):
Обґрунтовано технологічні процеси обробки м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів. Здійснено модернізацію вовчка, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів.
Суть розробки, основні результати:
Спеціальність 208 "Агроінженерія"
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-files-name:
Gudachеvskuy_bak.pdf
Розмір:
1.366Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися