Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Канюк, Юліана Володимирівна | |
dc.date.accessioned | 2023-03-10T07:48:46Z | |
dc.date.available | 2023-03-10T07:48:46Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Канюк Ю.В. Організація та методичні засади проведення контролю готової продукції, товарів в фермерському господарстві «Колос-К» Самбірського району Львівської області: магістерська робота. Львів, 2022.105 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/499 | |
dc.description | Спеціальність 071 "Облік і оподаткування" | uk_UA |
dc.description.abstract | АНОТАЦІЯ Розглянуто економічний зміст готової продукції, її класифікацію та значення, нормативно-правове забезпечення обліку готової продукції та методику дослідження. Вивчено та проаналізовано облік та контроль готової продукції, який здійснюється на досліджуваному підприємстві, зокрема його практичні і теоретичні аспекти. Запропоновано вектори вдосконалення обліку і контролю готової продукції на підприємстві, а саме заходи щодо оптимізації та покращення методики обліку і контролю готової продукції, товарів у підприємстві, що, на нашу думку, сприятимуть кращому відображенню виробничо–господарської діяльності суб’єктів господарювання в обліку, запровадженню нових технологій в обліковий процес та контроль. ANNOTATION The economic content of finished products, their classification and meaning, regulatory and legal support for the accounting of finished products and the research methodology are considered. The accounting and control of finished products, which is carried out at the researched enterprise, was studied and analyzed, in particular, its practical and theoretical aspects. Vectors for improving the accounting and control of finished products at the enterprise are proposed, namely, measures to optimize and improve the methodology of accounting and control of finished products and goods in the enterprise, which, in our opinion, will contribute to a better reflection of the production and economic activity of business entities in accounting, the introduction of new technologies in the accounting process and control. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | Організація | uk_UA |
dc.subject | Organization | uk_UA |
dc.subject | методичні засади | uk_UA |
dc.subject | Methodological Fundamentals | uk_UA |
dc.subject | готової продукції | uk_UA |
dc.subject | Finished Goods | uk_UA |
dc.title | Організація та методичні засади проведення контролю готової продукції, товарів в фермерському господарстві «Колос-К» Самбірського району Львівської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Organization and Methodological Fundamentals of Control of Finished Goods in the Farm “Kolos-K” of Sambir District, Lviv Region | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |