Репозиторий Dspace

Особливості формування продуктивності гороху залежно від сорту

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Сімора, Богдан Олександрович
dc.date.accessioned 2023-03-02T11:13:52Z
dc.date.available 2023-03-02T11:13:52Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Сімора Б.О. Особливості формування продуктивності гороху залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 81 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/435
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Дослідження проводилися на чорноземах опідзолених. Вивчали районовані сорти гороху посівного – Готівський (контроль), Босфор, Отаман, Оплот, використовуючи сучасні технології вирощування цієї культури. За результатами досліджень встановлено, що найвищі показники врожайності зерна (4,1 т/га) одержано за сівби гороху сорту Оплот. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject продуктивність uk_UA
dc.subject performance uk_UA
dc.subject горох uk_UA
dc.subject peas uk_UA
dc.subject сорт uk_UA
dc.subject variety uk_UA
dc.title Особливості формування продуктивності гороху залежно від сорту uk_UA
dc.title.alternative Features of the formation of pea productivity depending on the variety. uk_UA
dc.type Other uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись