Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дякoвcький, Петро Ігорович | |
dc.date.accessioned | 2023-03-02T09:40:03Z | |
dc.date.available | 2023-03-02T09:40:03Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Дякoвcький П.І. Особливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2022. 91 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/431 | |
dc.description | Спеціальність 201 "Агрономія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Вивчався вплив сорту на урожайність і поживну цінність зерна сої. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах сої сортів Анжеліка і ЄС Ментор дозволяє одержувати високі врожаї зерна. За виходом з одиниці площі кормових одиниць і перетравного протеїну та економічними показниками сорт ЄС Ментор був ліпшим, ніж сорт Анжеліка. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | урожай | uk_UA |
dc.subject | yield | uk_UA |
dc.subject | поживність | uk_UA |
dc.subject | nutrition | uk_UA |
dc.subject | сорт | uk_UA |
dc.subject | variety | uk_UA |
dc.subject | зерно сої | uk_UA |
dc.subject | soybean grain | uk_UA |
dc.title | Особливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сорту | uk_UA |
dc.title.alternative | Peculiarities of formation of productivity and nutrition of soybean grain depending on the variety | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |