dc.contributor.author |
Дякoвcький, Петро Ігорович |
|
dc.date.accessioned |
2023-03-02T09:40:03Z |
|
dc.date.available |
2023-03-02T09:40:03Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Дякoвcький П.І. Особливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2022. 91 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/431 |
|
dc.description |
Спеціальність 201 "Агрономія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Вивчався вплив сорту на урожайність і поживну цінність зерна сої. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах сої сортів Анжеліка і ЄС Ментор дозволяє одержувати високі врожаї зерна. За виходом з одиниці площі кормових одиниць і перетравного протеїну та економічними показниками сорт ЄС Ментор був ліпшим, ніж сорт Анжеліка. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львівський національний університет природокористування |
uk_UA |
dc.subject |
урожай |
uk_UA |
dc.subject |
yield |
uk_UA |
dc.subject |
поживність |
uk_UA |
dc.subject |
nutrition |
uk_UA |
dc.subject |
сорт |
uk_UA |
dc.subject |
variety |
uk_UA |
dc.subject |
зерно сої |
uk_UA |
dc.subject |
soybean grain |
uk_UA |
dc.title |
Особливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сорту |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Peculiarities of formation of productivity and nutrition of soybean grain depending on the variety |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |