Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзьоба, Василь Володимирович | |
dc.date.accessioned | 2023-03-02T09:33:09Z | |
dc.date.available | 2023-03-02T09:33:09Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Дзьоба В.В. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна різних сортів люпину магістерська робота. Львів, 2022. 87 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/430 | |
dc.description | Спеціальність 201 "Агрономія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Вивчалася продуктивність і поживність зерна люпину білого різних сортів. Встановлено, що вирощування на чорноземах опідзолених люпину білого сортів Макарівський і Чабанський дозволяє одержувати високі врожаї зерна. При цьому за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Чабанський показав кращі результати, ніж сорт Макарівський. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львіський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | урожай | uk_UA |
dc.subject | harvest | uk_UA |
dc.subject | поживність | uk_UA |
dc.subject | nutrition | uk_UA |
dc.subject | сорт | uk_UA |
dc.subject | variety | uk_UA |
dc.subject | люпин | uk_UA |
dc.subject | lupine | uk_UA |
dc.title | Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна різних сортів люпину | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of yield formation and nutritional value of grain of different varieties of lupine | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |