dc.contributor.author |
Дзьоба, Василь Володимирович |
|
dc.date.accessioned |
2023-03-02T09:33:09Z |
|
dc.date.available |
2023-03-02T09:33:09Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Дзьоба В.В. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна різних сортів люпину магістерська робота. Львів, 2022. 87 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/430 |
|
dc.description |
Спеціальність 201 "Агрономія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Вивчалася продуктивність і поживність зерна люпину білого різних сортів. Встановлено, що вирощування на чорноземах опідзолених люпину білого сортів Макарівський і Чабанський дозволяє одержувати високі врожаї зерна. При цьому за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Чабанський показав кращі результати, ніж сорт Макарівський. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львіський національний університет природокористування |
uk_UA |
dc.subject |
урожай |
uk_UA |
dc.subject |
harvest |
uk_UA |
dc.subject |
поживність |
uk_UA |
dc.subject |
nutrition |
uk_UA |
dc.subject |
сорт |
uk_UA |
dc.subject |
variety |
uk_UA |
dc.subject |
люпин |
uk_UA |
dc.subject |
lupine |
uk_UA |
dc.title |
Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна різних сортів люпину |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Features of yield formation and nutritional value of grain of different varieties of lupine |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |