dc.contributor.author |
Труш, Сергій Миколайович |
|
dc.date.accessioned |
2023-03-01T18:12:33Z |
|
dc.date.available |
2023-03-01T18:12:33Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Труш С.М. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 84 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/416 |
|
dc.description |
Спеціальність 201 "Агрономія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Досліджувався вплив сортів на урожайність і поживність зерна сої. Показано, що вирощування на чорноземах опідзолених сої сортів Вільшанка і Сузір’я дає можливість одержувати високі врожаї зерна. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт сої Сузір’я продемонстрував ліпші показники, ніж сорт Вільшанка. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львівський національний аграрний університет |
uk_UA |
dc.subject |
урожайність |
uk_UA |
dc.subject |
yield |
uk_UA |
dc.subject |
поживність |
uk_UA |
dc.subject |
nutrition |
uk_UA |
dc.subject |
сорт |
uk_UA |
dc.subject |
variety |
uk_UA |
dc.subject |
соя |
uk_UA |
dc.subject |
soybean |
uk_UA |
dc.title |
Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Features of formation of productivity and nutritional value of soybean grain depending on the variety |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |