Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Труш, Сергій Миколайович | |
dc.date.accessioned | 2023-03-01T18:12:33Z | |
dc.date.available | 2023-03-01T18:12:33Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Труш С.М. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 84 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/416 | |
dc.description | Спеціальність 201 "Агрономія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджувався вплив сортів на урожайність і поживність зерна сої. Показано, що вирощування на чорноземах опідзолених сої сортів Вільшанка і Сузір’я дає можливість одержувати високі врожаї зерна. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт сої Сузір’я продемонстрував ліпші показники, ніж сорт Вільшанка. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | урожайність | uk_UA |
dc.subject | yield | uk_UA |
dc.subject | поживність | uk_UA |
dc.subject | nutrition | uk_UA |
dc.subject | сорт | uk_UA |
dc.subject | variety | uk_UA |
dc.subject | соя | uk_UA |
dc.subject | soybean | uk_UA |
dc.title | Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of formation of productivity and nutritional value of soybean grain depending on the variety | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |