Репозиторий Dspace

Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібриду

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Левусь, Володимир Ігорович
dc.date.accessioned 2023-03-01T17:58:37Z
dc.date.available 2023-03-01T17:58:37Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Левусь В. І. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібриду: магістерська робота. Львів, 2021. 88 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/414
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Досліджувався вплив гібриду кукурудзи на урожайність і поживність зерна. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах кукурудзи гібридів СИ Фортаго і СИ Феномен дозволяє одержати високі врожаї зерна. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками гібрид СИ Феномен мав ліпші показники, ніж гібрид СИ Фортаго. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львіський національний аграрний університет uk_UA
dc.subject урожайність uk_UA
dc.subject yield uk_UA
dc.subject поживність uk_UA
dc.subject nutrition uk_UA
dc.subject гібрид uk_UA
dc.subject hybrid uk_UA
dc.subject кукурудза uk_UA
dc.subject corn uk_UA
dc.title Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібриду uk_UA
dc.title.alternative Features of formation of yield and nutritional value of corn grain depending on the hybrid uk_UA
dc.type Other uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись