dc.contributor.author |
Левусь, Володимир Ігорович |
|
dc.date.accessioned |
2023-03-01T17:58:37Z |
|
dc.date.available |
2023-03-01T17:58:37Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Левусь В. І. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібриду: магістерська робота. Львів, 2021. 88 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/414 |
|
dc.description |
Спеціальність 201 "Агрономія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Досліджувався вплив гібриду кукурудзи на урожайність і поживність зерна. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах кукурудзи гібридів СИ Фортаго і СИ Феномен дозволяє одержати високі врожаї зерна. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками гібрид СИ Феномен мав ліпші показники, ніж гібрид СИ Фортаго. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львіський національний аграрний університет |
uk_UA |
dc.subject |
урожайність |
uk_UA |
dc.subject |
yield |
uk_UA |
dc.subject |
поживність |
uk_UA |
dc.subject |
nutrition |
uk_UA |
dc.subject |
гібрид |
uk_UA |
dc.subject |
hybrid |
uk_UA |
dc.subject |
кукурудза |
uk_UA |
dc.subject |
corn |
uk_UA |
dc.title |
Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібриду |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Features of formation of yield and nutritional value of corn grain depending on the hybrid |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |