Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кобильченко, Вікторія Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2023-03-01T17:51:15Z | |
dc.date.available | 2023-03-01T17:51:15Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Кобильченко В.М. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна люпину залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/413 | |
dc.description | Спеціальність 201 "Агрономія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджувався вплив сорту на урожайність і поживну цінність зерна люпину. Встановлено, що вирощування на дерново-середньопідзолистих супіщаних ґрунтах люпину білого сортів Либідь і Вересневий дозволяє одержати високі врожаї. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Вересневий мав ліпші показники, ніж сорт Либідь. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львіський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | урожайність | uk_UA |
dc.subject | yield | uk_UA |
dc.subject | поживність | uk_UA |
dc.subject | nutrition | uk_UA |
dc.subject | сорт | uk_UA |
dc.subject | variety | uk_UA |
dc.subject | зерно люпину | uk_UA |
dc.subject | lupine grain | uk_UA |
dc.title | Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна люпину залежно від сорту | uk_UA |
dc.title.alternative | Peculiarities of yield formation and nutritional value of lupine grain depending on the variety | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |