dc.contributor.author |
Князь, Сергій Володимирович |
|
dc.date.accessioned |
2023-03-01T17:44:47Z |
|
dc.date.available |
2023-03-01T17:44:47Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Князь С.В. Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси конюшини залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/412 |
|
dc.description |
Спеціальність 201 "Агрономія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Досліджувався вплив сорту на урожайність і поживність зеленої маси конюшини. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах конюшини сортів Павлина і Тіна дає змогу одержувати високі врожаї. За поживною цінністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Тіна мав вищі показники, ніж сорт Павлина. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львіський національний аграрний університет |
uk_UA |
dc.subject |
урожайність |
uk_UA |
dc.subject |
yield |
uk_UA |
dc.subject |
поживність |
uk_UA |
dc.subject |
nutrition |
uk_UA |
dc.subject |
сорт |
uk_UA |
dc.subject |
variety |
uk_UA |
dc.subject |
конюшина |
uk_UA |
dc.subject |
clover |
uk_UA |
dc.title |
Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси конюшини залежно від сорту |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Features of yield formation and nutritional value of clover green mass depending on the variety |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |