dc.contributor.author |
Карпин, Назарій Іванович |
|
dc.date.accessioned |
2023-03-01T17:32:55Z |
|
dc.date.available |
2023-03-01T17:32:55Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Карпин Н.І. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 85 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/411 |
|
dc.description |
Спеціальність 201 "Агрономія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Досліджувався вплив сорту на продуктивність і поживність зерна сої. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах сої сортів ЄС Ментор і Аріса дає добрий врожай. За поживністю, виходом кормових одиниць і перетравного протеїну, а також економічними показниками сорт Аріса мав кращі показники, ніж сорт ЄС Ментор. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львіський національний аграрний університет |
uk_UA |
dc.subject |
продуктивність |
uk_UA |
dc.subject |
productivity |
uk_UA |
dc.subject |
поживність |
uk_UA |
dc.subject |
nutrition |
uk_UA |
dc.subject |
сорт |
uk_UA |
dc.subject |
variety |
uk_UA |
dc.subject |
соя |
uk_UA |
dc.subject |
soybean |
uk_UA |
dc.title |
Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Features of formation of productivity and nutritional value of soybean grain depending on the variety |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |