dc.contributor.author |
Дудич, Олег Богданович |
|
dc.date.accessioned |
2023-03-01T17:26:29Z |
|
dc.date.available |
2023-03-01T17:26:29Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Дудич О.Б. Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 82 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/410 |
|
dc.description |
Спеціальність 201 "Агрономія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Вивчалася урожайність і поживність зеленої маси люцерни залежно від сорту. Встановлено, що вирощування на дерново-середньопідзолистих ґрунтах люцерни сортів Єва і Алія дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. Проте, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Алія мав вищі показники, ніж сорт Єва. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львіський національний аграрний університет |
uk_UA |
dc.subject |
урожай |
uk_UA |
dc.subject |
yield |
uk_UA |
dc.subject |
поживність |
uk_UA |
dc.subject |
nutrition |
uk_UA |
dc.subject |
сорт |
uk_UA |
dc.subject |
variety |
uk_UA |
dc.subject |
зелена маса люцерни |
uk_UA |
dc.subject |
green mass of alfalfa |
uk_UA |
dc.title |
Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Features of yield formation and nutritional value of green mass of alfalfa depending on the variety |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |