Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дудич, Олег Богданович | |
dc.date.accessioned | 2023-03-01T17:26:29Z | |
dc.date.available | 2023-03-01T17:26:29Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Дудич О.Б. Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 82 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/410 | |
dc.description | Спеціальність 201 "Агрономія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Вивчалася урожайність і поживність зеленої маси люцерни залежно від сорту. Встановлено, що вирощування на дерново-середньопідзолистих ґрунтах люцерни сортів Єва і Алія дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. Проте, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Алія мав вищі показники, ніж сорт Єва. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львіський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | урожай | uk_UA |
dc.subject | yield | uk_UA |
dc.subject | поживність | uk_UA |
dc.subject | nutrition | uk_UA |
dc.subject | сорт | uk_UA |
dc.subject | variety | uk_UA |
dc.subject | зелена маса люцерни | uk_UA |
dc.subject | green mass of alfalfa | uk_UA |
dc.title | Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси люцерни залежно від сорту | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of yield formation and nutritional value of green mass of alfalfa depending on the variety | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |