DSpace

Ліпіди шкіри та вовни овець, їх роль у процесах вовноутворення і збереженні природних властивостей волокон

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Стапай, Петро Васильович
dc.contributor.author Ткачук, Віталій Мирославович
dc.contributor.author Седіло, Григорій Михайлович
dc.contributor.author Огородник, Наталія Зіновіївна.
dc.date.accessioned 2023-02-27T19:03:06Z
dc.date.available 2023-02-27T19:03:06Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Стапай П. В., Ткачук В. М., Седіло Г. М., Огородник Н. З. Ліпіди шкіри та вовни овець, їх роль у процесах вовноутворення і збереженні природних властивостей волокон: монографія. Львів, 2019. 335 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/398
dc.description Призначено для наукових працівників, викладачів, аспірантів і студентів ВНЗ сільськогосподарського профілю та спеціалістів вівчарської галузі і текстильної промисловості. uk_UA
dc.description.abstract У книзі узагальнено літературні дані та результати досліджень ліпідів шкіри та вовни овець. Подана їх характеристика та роль у формуванні фізико-хімічних властивостей вовни. Розкрито механізми вовноутворення і цілої низки питань, пов’язаних з вивченням хімічного, і зокрема, ліпідного складу вовни. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher П. В. Стапай, В. М. Ткачук, Г. М. Седіло, Н. З. Огородник uk_UA
dc.subject вівці uk_UA
dc.subject sheep uk_UA
dc.subject механізми вовноутворення uk_UA
dc.subject mechanisms of wool formation uk_UA
dc.subject ліпіди шкіри і вовни uk_UA
dc.subject skin and wool lipids uk_UA
dc.subject вовнова продуктивність uk_UA
dc.subject wool productivity uk_UA
dc.title Ліпіди шкіри та вовни овець, їх роль у процесах вовноутворення і збереженні природних властивостей волокон uk_UA
dc.title.alternative Sheep skin and wool lipids, their role in wool formation processes and preservation of natural fiber properties uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу