Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Чорній, Андрій Романович | |
dc.date.accessioned | 2023-02-26T19:41:56Z | |
dc.date.available | 2023-02-26T19:41:56Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Чорній А.Р. Сортові особливості формування урожайності й поживної цінності зерна озимого ячменю: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/394 | |
dc.description | Спеціальність 201 "Агрономія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Вирощування сорту Арканда збільшило густоту рослин, сприяло формуванню більшої кількості продуктивних стебел та забезпечило зростання коефіцієнту кущення. Озимий ячмінь Ізоцель сформував рослини меншої довжини і величини колос та характеризувались нижчим збереженням, ніж рослини сорту Арканда. Сорт Арканда переважав Ізоцель за вмістом у зерні білку, жиру й безазотистих екстрактивних речовин, але поступався за вмістом клітковини, що вплинуло на його кормову поживність. Встановлено, що зоотехнічні показники вирощування сорту Арканда були суттєво вищими, ніж в Ізоцелю. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львіський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | озимий ячмінь | uk_UA |
dc.subject | winter barley | uk_UA |
dc.subject | сорти Арканда і Ізоцель | uk_UA |
dc.subject | Arcanda and Isocel sorts | uk_UA |
dc.subject | урожайність і поживна цінність зерна | uk_UA |
dc.subject | crop capacity and nutritiousness of grain | uk_UA |
dc.title | Сортові особливості формування урожайності й поживної цінності зерна озимого ячменю | uk_UA |
dc.title.alternative | Sorts peculiarities of formation of crop capacity and nutritiousness of grain winter barley | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |