DSpace

Вплив сортових особливостей люцерни на урожайність й поживну цінність її зеленої маси

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Трускавецький, Юліан Романович
dc.date.accessioned 2023-02-26T19:26:19Z
dc.date.available 2023-02-26T19:26:19Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Трускавецький Ю.Р. Вплив сортових особливостей люцерни на урожайність й поживну цінність її зеленої маси: магістерська робота. Львів, 2021. 86 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/392
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Проведені у 2020-2021 рр. дослідження засвідчили, що люцерна сорту Планет формує вищий травостій і дозволяє отримати на 11,5 % більшу урожайність зеленої маси, ніж сорт Анжеліка. Кількість сухої речовини в складі зеленої маси люцерни сорту Планет, вміст сирого протеїну, сирого жиру, безазотистих екстрактивних речовин і сирої золи були більшими, але вміст клітковини був меншим, ніж у сорту Анжеліка. Кормова продуктивність у люцерни посівної сорту Планет була більшою, оскільки за виходом кормових і кормо-протеїнових одиниць та перетравного протеїну з га посіву його зелена маса продемонструвала кращі показники, ніж люцерна сорту Анжеліка. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львіський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject люцерна посівна uk_UA
dc.subject lucerne sowing uk_UA
dc.subject сорти Планет і Анжеліка uk_UA
dc.subject Planet and Angelica sorts uk_UA
dc.subject зелена маса uk_UA
dc.subject green mass uk_UA
dc.subject кормова продуктивність uk_UA
dc.subject fodder productivity uk_UA
dc.title Вплив сортових особливостей люцерни на урожайність й поживну цінність її зеленої маси uk_UA
dc.title.alternative Effect of sorts peculiarities of lucerne on crop capacity and nutritiousness of its green mass uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу