dc.contributor.author |
Левіцький, Володимир Григорович |
|
dc.date.accessioned |
2023-02-26T18:51:47Z |
|
dc.date.available |
2023-02-26T18:51:47Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Левицький В.Г. Сортові особливості формування продуктивності та поживності зерна сої: магістерська робота. Львів, 2021. 82 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/389 |
|
dc.description |
Спеціальність 201 "Агрономія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Дослідження проведено у 2021 р. з метою визначення за умов Фермерського господарства (ФГ) «Левіцьких» Івано-Франківської області на дерново-підзолистих ґрунтах. З огляду на результати проведених досліджень можна зробити заключення, що за ґрунтово-кліматичних умов вказаного господарства сою сорту Крістіна доцільніше вирощувати на зерно, порівняно із сортом Александрит. Завдяки цьому можна отримати вищу урожайність зерна, яке за поживністю переважає сорт Александрит. Аналіз поживної цінності сортів сої свідчить, що за вмістом протеїну, жиру та безазотистих екстрактивних речовин у складі зерна сої сорт Крістіна переважає сорт Александрит і поступається йому за вмістом клітковини. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львіський національний університет природокористування |
uk_UA |
dc.subject |
сорти сої |
uk_UA |
dc.subject |
soybean sorts |
uk_UA |
dc.subject |
особливості формування продуктивності |
uk_UA |
dc.subject |
crop capacity formation features |
uk_UA |
dc.subject |
поживність зерна |
uk_UA |
dc.subject |
nutritiousness of grain |
uk_UA |
dc.title |
Сортові особливості формування продуктивності та поживності зерна сої |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Sort peculiarties of formation of crop capacity and nutritiousness of grain of soybeans |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |