«Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». Частина перша: «Технологія зберігання зернових мас»
Показати повний опис матеріалу
Тема:
|
«Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». Частина перша: «Технологія зберігання зернових мас» |
Автор:
|
Рожко, Іванна Семенівна; Кулик, Юрій Васильвич
|
Короткий опис(реферат):
|
Навчальний посібник розкриває сучасні тенденції розвитку та удосконалення технологій зберігання зерна в Україні. Обсяг навчального посібника відповідає програмним вимогам щодо кількості годин, відведених на вивчення розділу «Технологія зберігання зерна» у розрізі навчальної дисципліни «Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». |
Суть розробки, основні результати:
|
201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин» |
URI:
|
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/376
|
Дата:
|
2018 |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Показати повний опис матеріалу