«Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». Частина перша: «Технологія зберігання зернових мас»

DSpace

«Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». Частина перша: «Технологія зберігання зернових мас»

Показати повний опис матеріалу

Тема: «Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». Частина перша: «Технологія зберігання зернових мас»
Автор: Рожко, Іванна Семенівна; Кулик, Юрій Васильвич
Короткий опис(реферат): Навчальний посібник розкриває сучасні тенденції розвитку та удосконалення технологій зберігання зерна в Україні. Обсяг навчального посібника відповідає програмним вимогам щодо кількості годин, відведених на вивчення розділу «Технологія зберігання зерна» у розрізі навчальної дисципліни «Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва».
Суть розробки, основні результати: 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин»
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/376
Дата: 2018


Долучені файли

Файл Розмір Формат Переглянути Опис файла
Рожко І.С.., Ку ... ання зернових мас docx.pdf 2.126Mb PDF Переглянути Навчальний посібник

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати повний опис матеріалу

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій профіль