Основи переробки соковитої продукції
Показати повний опис матеріалу
Тема:
|
Основи переробки соковитої продукції |
Автор:
|
Рожко, Іванна Семенівна
|
Короткий опис(реферат):
|
У навчальному посібнику в логічній послідовності розглянуто компоненти хімічного складу соковитої продукції, їх вплив на якісні параметри та споживчу цінність продукту переробки, основні способи технологічної переробки, основні прийоми з підготовки сировини до переробки, умови зберігання та довговічність продуктів переробки, інноваційні технології переробки. |
Суть розробки, основні результати:
|
201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство» |
URI:
|
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/375
|
Дата:
|
2019 |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Показати повний опис матеріалу