Основи переробки соковитої продукції

DSpace

Основи переробки соковитої продукції

Показати повний опис матеріалу

Тема: Основи переробки соковитої продукції
Автор: Рожко, Іванна Семенівна
Короткий опис(реферат): У навчальному посібнику в логічній послідовності розглянуто компоненти хімічного складу соковитої продукції, їх вплив на якісні параметри та споживчу цінність продукту переробки, основні способи технологічної переробки, основні прийоми з підготовки сировини до переробки, умови зберігання та довговічність продуктів переробки, інноваційні технології переробки.
Суть розробки, основні результати: 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство»
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/375
Дата: 2019


Долучені файли

Файл Розмір Формат Переглянути Опис файла
Рожко І.С. Осно ... ки соковитої продукції.pdf 1.425Mb PDF Переглянути Навчальний посібник

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати повний опис матеріалу

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій профіль