Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кісера, Тарас Романович | |
dc.date.accessioned | 2023-02-22T15:06:16Z | |
dc.date.available | 2023-02-22T15:06:16Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Кісера Т. Р. Екологічний аналіз стану тваринного світу Українського Розточчя та шляхи щодо його покращення. Кваліфікаційна робота. Львів, 2021, 57 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/311 | |
dc.description | Спеціальність 101 «Екологія» | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено стан фауністичного комплексу Українського Розточчя. У роботі наведено методику вивчення біологічного різноманіття тварин. Наведено частковий перелік червонокнижних тварин та причини їх рідкісності в досліджуваному регіоні. Встановлено, що найбільш рідкісними представниками фауни є: видра річкова, горностай, кутора мала, європейський широковух, борсук, лелека чорний, змієїд, орлан-білохвіст, сичик-горобець, мідянка, полоз лісовий, дозорець імператор, махаон та інші. Загалом, 67 видів тварин, які зустрічаються на території природного заповідника «Розточчя» є занесені до Червоної книги України. Проаналізовано еколого-освітню діяльність наукових працівників заповідника. Розглянуто питання охорони праці на прикладі природного заповідника «Розточчя». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | Українське Розточчя | uk_UA |
dc.subject | Ukrainian Roztochchia | uk_UA |
dc.subject | тваринний світ | uk_UA |
dc.subject | animal world | uk_UA |
dc.subject | біорізноманіття | uk_UA |
dc.subject | biodiversity | uk_UA |
dc.subject | екологічна освіта | uk_UA |
dc.subject | environmental education | uk_UA |
dc.subject | екологічна свідомість | uk_UA |
dc.subject | environmental awareness | uk_UA |
dc.title | Екологічний аналіз стану тваринного світу Українського Розточчя та шляхи щодо його покращення | uk_UA |
dc.title.alternative | Ecological analysis of the state of the animal world of the Ukrainian Roztochchi and ways to improve it | uk_UA |