dc.contributor.author |
Федишин, Сергій Йосипович |
|
dc.date.accessioned |
2025-02-18T07:52:14Z |
|
dc.date.available |
2025-02-18T07:52:14Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Федишин С.Й. Формування урожайності і поживності зерна ячменю озимого залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 98 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2221 |
|
dc.description |
Спеціальність 201 "Агрономія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Сорт ячменю озимого Флеммінг сформував добре розвинуті посіви, проте, сорту КВС-Космос була властива вища натура зерна, а сорту Віола вищий коефіцієнт продуктивного кущення, кількість колосків та зерен у колосі й маса 1000 зерен. Дворічні дослідження показали, що урожайність ячменю сорту КВС-Космос на 6,8 %, а у сорту Віола на 11,9 % була більшою ніж у Флеммінга. Зерно сорту КВС-Космос характеризувалось нижчим, а сорту Віола вищим вмістом сухої речовини, ніж сорту Флеммінг. Проте найвищий вміст білку зафіксовано у сорту КВС-Космос. Зерно сорту Віола переважало інші сорти ячменю озимого за загальною та енергетичною поживністю. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львівський національний університет природокористування |
uk_UA |
dc.subject |
урожай |
uk_UA |
dc.subject |
yield |
uk_UA |
dc.subject |
поживність |
uk_UA |
dc.subject |
nutritional value |
uk_UA |
dc.subject |
сорти |
uk_UA |
dc.subject |
varieties |
uk_UA |
dc.subject |
зерно |
uk_UA |
dc.subject |
grain |
uk_UA |
dc.subject |
ячмінь озимий |
uk_UA |
dc.subject |
winter barley |
uk_UA |
dc.title |
Формування урожайності і поживності зерна ячменю озимого залежно від сорту. |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Formation of yield and nutritional value of winter barley grain depending on the variety |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |