dc.contributor.author |
Рудик, Роман Ігорович |
|
dc.date.accessioned |
2025-02-18T07:47:14Z |
|
dc.date.available |
2025-02-18T07:47:14Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Рудик Р.І. Формування продуктивності і поживності зерна ярого ячменю залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 89 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2220 |
|
dc.description |
Спеціальність 201 "Агрономія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У 2023-2024 рр. проведені дослідження показали, що сорт ячменю Амадей характеризується більшою урожайністю зерна. Його зерно відзначається вищою кількістю сухої речовини, більшим вмістом протеїну, жиру і безазотистих екстрактивних речовин, а зерно сорту КВС Джессі ‒ вищим вмістом клітковини й золи. Загалом енергетична ефективність вирощування ярого ячменю сорту Амадей є вищою, ніж сорту КВС Джессі, натомість собівартість виробництва зерна сорту Амадей нижча, а рентабельність і чистий прибуток вищими, що свідчить про кращу економічну ефективність. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львівський національний університет природокористування |
uk_UA |
dc.subject |
урожай |
uk_UA |
dc.subject |
yield |
uk_UA |
dc.subject |
поживність |
uk_UA |
dc.subject |
nutrition |
uk_UA |
dc.subject |
сорт |
uk_UA |
dc.subject |
variety |
uk_UA |
dc.subject |
зерно |
uk_UA |
dc.subject |
grain |
uk_UA |
dc.subject |
ярий ячмінь |
uk_UA |
dc.subject |
spring barley |
uk_UA |
dc.title |
Формування продуктивності і поживності зерна ярого ячменю залежно від сорту |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Formation of productivity and nutritional value of spring barley grain depending on the variety |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |