dc.contributor.author |
Піпський, Ярослав Ярославович |
|
dc.date.accessioned |
2025-02-18T07:34:16Z |
|
dc.date.available |
2025-02-18T07:34:16Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Піпський Я.Я. Формування урожайності та поживної цінності зерна ярої пшениці залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 89 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2218 |
|
dc.description |
Спеціальність 201 "Агрономія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Як показали проведені дослідження одним з вагомих чинників рівня врожайності сортів ярої пшениці є стійкість їхніх рослин до біотичних чинників. Виконані дворічні дослідження засвідчили, що рослини сорту Анабель продемонстрували більшу адаптацію до погодно-метеорологічних умов зони вирощування, вони характеризувались більшою довжиною колосу та кількістю продуктивних стебел і мали вищі показники елементів, що є визначальними у формуванні структури урожаю, ніж у сорту Гранус |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львівський національний університет природокористування |
uk_UA |
dc.subject |
урожай |
uk_UA |
dc.subject |
yield |
uk_UA |
dc.subject |
поживність |
uk_UA |
dc.subject |
nutritional value |
uk_UA |
dc.subject |
сорт |
uk_UA |
dc.subject |
variety |
uk_UA |
dc.subject |
зерно |
uk_UA |
dc.subject |
grain |
uk_UA |
dc.subject |
яра пшениця |
uk_UA |
dc.subject |
spring wheat |
uk_UA |
dc.title |
Формування урожайності та поживної цінності зерна ярої пшениці залежно від сорту |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Formation of yield and nutritional value of spring wheat grain depending on the variety. |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |