DSpace

Стан та перспективи розвитку гастрономічного туризму в західних областях України

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Строгуш, Роман Любомирович
dc.date.accessioned 2025-02-07T06:54:55Z
dc.date.available 2025-02-07T06:54:55Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Строгуш Р.Л. Стан та перспективи розвитку гастрономічного туризму в західних областях України. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 242 Туризм і рекреація. Львів: ЛНУП, 2024. 100 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2163
dc.description 242 Туризм і рекреація uk_UA
dc.description.abstract Анотація Кваліфікаційна робота присвячена вивченню особливостям розвитку гастрономічного туризму в західних областях України. У першому розділі роботи висвітлено теоретико-методологічні аспекти розвитку гастрономічного туризму. Охарактеризовано сутність гастрономічного туризму. Охарактеризовано особливості впливу гастрономічного туризму на сталий розвиток. Виокремлено ключові аспекти розвитку гастрономічного туризму. У другому розділі оцінено стан розвитку гастрономічного туризму в Західних областях України. Представлено характеристику стану розвитку туризму в західних областях України. Здійснено аналіз змін в розвитку гастрономічного туризму в західних областях України. У третьому розділі здійснено аналіз зарубіжного досвіду й практики розвитку гастрономічного туризму. Встановлено основні прогалини в розвитку гастрономічного туризму в західних областях України. Визначено перспективи для розвитку гастрономічного туризму в західних областях України. The master's thesis is devoted to the study of the features of gastronomic tourism development in the western regions of Ukraine. The first chapter of the thesis highlights the theoretical and methodological aspects of the development of gastronomic tourism. It describes the essence of gastronomic tourism and the features of its impact on sustainable development. It identifies key aspects of gastronomic tourism development. In the second chapter, the state of development of gastronomic tourism in the western regions of Ukraine is evaluated. It presents a characterization of the state of tourism development in the western regions of Ukraine and analyzes changes in the development of gastronomic tourism there. The third chapter analyzes foreign experience and practices in the development of gastronomic tourism. It identifies the main gaps in the development of gastronomic tourism in the western regions of Ukraine and defines prospects for its development there. uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject туризм uk_UA
dc.subject tourism uk_UA
dc.subject гастрономія uk_UA
dc.subject gastronomy uk_UA
dc.subject гастрономічний туризм uk_UA
dc.subject gastronomic tourism uk_UA
dc.subject сталий розвиток uk_UA
dc.subject sustainable development uk_UA
dc.subject західні області uk_UA
dc.subject western regions uk_UA
dc.subject воєнний стан uk_UA
dc.subject martial law uk_UA
dc.title Стан та перспективи розвитку гастрономічного туризму в західних областях України uk_UA
dc.title.alternative Current State and Prospects for the Development of Gastronomic Tourism in the Western Regions of Ukraine uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу