Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Строгуш, Роман Любомирович | |
dc.date.accessioned | 2025-02-07T06:54:55Z | |
dc.date.available | 2025-02-07T06:54:55Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Строгуш Р.Л. Стан та перспективи розвитку гастрономічного туризму в західних областях України. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 242 Туризм і рекреація. Львів: ЛНУП, 2024. 100 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2163 | |
dc.description | 242 Туризм і рекреація | uk_UA |
dc.description.abstract | Анотація Кваліфікаційна робота присвячена вивченню особливостям розвитку гастрономічного туризму в західних областях України. У першому розділі роботи висвітлено теоретико-методологічні аспекти розвитку гастрономічного туризму. Охарактеризовано сутність гастрономічного туризму. Охарактеризовано особливості впливу гастрономічного туризму на сталий розвиток. Виокремлено ключові аспекти розвитку гастрономічного туризму. У другому розділі оцінено стан розвитку гастрономічного туризму в Західних областях України. Представлено характеристику стану розвитку туризму в західних областях України. Здійснено аналіз змін в розвитку гастрономічного туризму в західних областях України. У третьому розділі здійснено аналіз зарубіжного досвіду й практики розвитку гастрономічного туризму. Встановлено основні прогалини в розвитку гастрономічного туризму в західних областях України. Визначено перспективи для розвитку гастрономічного туризму в західних областях України. The master's thesis is devoted to the study of the features of gastronomic tourism development in the western regions of Ukraine. The first chapter of the thesis highlights the theoretical and methodological aspects of the development of gastronomic tourism. It describes the essence of gastronomic tourism and the features of its impact on sustainable development. It identifies key aspects of gastronomic tourism development. In the second chapter, the state of development of gastronomic tourism in the western regions of Ukraine is evaluated. It presents a characterization of the state of tourism development in the western regions of Ukraine and analyzes changes in the development of gastronomic tourism there. The third chapter analyzes foreign experience and practices in the development of gastronomic tourism. It identifies the main gaps in the development of gastronomic tourism in the western regions of Ukraine and defines prospects for its development there. | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | tourism | uk_UA |
dc.subject | гастрономія | uk_UA |
dc.subject | gastronomy | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | gastronomic tourism | uk_UA |
dc.subject | сталий розвиток | uk_UA |
dc.subject | sustainable development | uk_UA |
dc.subject | західні області | uk_UA |
dc.subject | western regions | uk_UA |
dc.subject | воєнний стан | uk_UA |
dc.subject | martial law | uk_UA |
dc.title | Стан та перспективи розвитку гастрономічного туризму в західних областях України | uk_UA |
dc.title.alternative | Current State and Prospects for the Development of Gastronomic Tourism in the Western Regions of Ukraine | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |